SAMTALER

Styrk din indre vejledning og modet til at gå din særlige vej

Terapeutisk sparring

Samtalen tager typisk udgangspunkt i dit liv lige nu. Måske står du i en livssituation eller problemstilling, som du ønsker klarhed over. Hos mig er der ingen tabuer, og alle emner er velkomne. 

Jeg giver kompetent og indsigtsfuld sparring. Det særlige ved min tilgang er, at jeg ikke kun ser de tematikker, du bringer, i et psykologisk perspektiv. Jeg anerkender, at der findes en spirituel eller åndelig sandhed og virkelighed, og den er en del af min livsforståelse. Derfor kan en samtale hos mig nå ind og udvide dig på områder, som anden terapi ikke nødvendigvis kan.


Spirituel coaching

Når vi går en spirituel vej, kan vi somme tider stå meget alene. Vi kan møde en virkelighed, som vi ikke forstår og har svært ved at hente hjælp til at forstå i omgangskredsen. 

Du kan komme til mig, hvis du går med spørgsmål og tvivl eller blot ønsker at nå dybere i dig selv. Somme tider kan nye tankemønstre være afgørende, eller forskellige teknikker og redskaber kan hjælpe til at forvandle en ellers svær situation.

Det er heller ikke ualmindeligt på den spirituelle vej at have skræmmende oplevelser som for eksempel mareridt og søvnlammelse. Dem kan jeg hjælpe dig med at møde og forvandle. For selv skræmmende oplevelser kan med den rette forståelse og tilgang vise sig at være gaver i forklædning.


Priser

Coaching eller terapi, 1 ½ time:                              800 kr.

Session over Facetime/Skype eller tlf., 1 time:     600 kr.

(Studerende og pensionister får 100 kr. rabat) 

Afbud: skal ske mindst 24 timer før den aftalte session. Ved senere afbud betaler du den halve pris af sessionen. 


"Jeg har jævnligt opsøgt coachende samtaler med Joanna gennem de sidste par år, og hendes perspektiver på mine dilemmaer og skuffelser har haft afgørende betydning for, at jeg efterhånden har bevæget mig ud af en temmelig mørk tid. Jeg føler mig mødt som af ingen anden med hendes varme, blide væsen og omfavnende empati, og hun hjælper mig til at se læringen og vejen frem i det, jeg ellers kan tænke er blindgyder. Jeg er efterhånden ved selv at optage hendes perspektiv og se modstand og begrænsninger som små gaver, der faktisk hjælper mig på vej i den retning jeg skal, og at livet grundlæggende vil mig det godt." 

         Sarah Warny Berg

"Det var dejligt at snakke med dig, som forstår det jeg siger og kan følge de mange oplevelser jeg fortæller om uden at føle, det er alt for meget. Vores møde påvirker også allerede mit liv - jeg har fået større tillid til egne oplevelser, og det giver mod til at stå ved mig selv. Jeg har også bestemt mig for, at en 64-årigs eventyr ikke er slut. For mig har mødet med dig allerede givet mig mere mod på at være tro mod mig selv og min formidling af hvem jeg er.

         Margit Kristensen