FOREDRAG

Lær om drømme og andre åndsvidenskabelige emner i en dynamisk udveksling

Typer af drømme og deres potentiale

Mit "klassiske" drømmeforedrag sætter spot på syv forskellige typer af drømme. Jeg giver spændende eksempler fra kendte som ukendte og krydrer med billeder og illustrationer, der levendegør stoffet. Ofte vækker det minder fra tilhørernes eget liv om oplevelser, som måske var glemt. 

Jeg gør gerne en del ud af spørgetid, så publikums personlige drømmeoplevelser bliver sat i spil med min vidtfavnende viden om drømme. På den måde bliver oplevelserne sat i et langt større perspektiv i en dynamisk udveksling. 

Med sig får tilhørerne en god forsmag på de gaver, som drømme kan komme med - og en viden om, hvordan man kan åbne for dem.  


Ud over det "klassiske" drømmeforedrag tilbyder jeg foredrag med andre vinkler, som jeg i en given sammenhæng kan gå i dybden med. Eksempler er:

  • Hvorfor drømmer vi, og hvad gør drømmene godt for?

  • Hvordan afkoder man drømmenes sprog og lærer at drømme - aktivt og bevidst?

  • Hvad er mareridt og uhyggelige drømme? Hvorfor kommer de, og hvordan kan de forvandles?

  • En del mennesker oplever såkaldt "søvnlammelse", hvor man føler sig vågen, men kroppen er som fastlåst, og mystiske syn og lyde kan presse sig på. En oplevelse, som vi sjældent taler om i dag, men som har været kendt langt tilbage i historien i utallige kulturer. Hvordan har man tidligere set på oplevelsen? Hvad kan vi lære af den? Og hvordan kan vi vende den til noget, som vi har det godt med? 

  • Hvordan kan vi etablere en dialog med vores inderste væsen og hente svar og kreativ inspiration gennem vores drømme?


Mulighederne er mange. Kontakt mig endelig med spørgsmål eller specifikke emner, der ønskes belyst.