Jeg hedder Joanna Marie Nielsen og er født i 1977. 

Jeg har en akademisk baggrund som kandidat i kommunikation, men det er mine efterfølgende studier, der giver mig en særlig profil.  

I 2010 begyndte jeg at skrive om drømme. Jeg havde selv meget stærke drømme og har haft det siden barnsben, men jeg fandt litteraturen mangelfuld. Da den ene side tog den anden, formedes en bog, dernæst to, tre og endeligt fire.

Det er blevet til omfattende studier i dybdepsykologi, moderne religionshistorie, kvantefysik og meget andet, sideløbende med, at jeg personligt har arbejdet med egne og andres drømme.

Det er med den allerstørste glæde, at mine tre første bøger nu i 2023 er udkommet og bliver læst og brugt. Og det er med den største taknemmelighed, at jeg i dag gennem samtaler hjælper andre mennesker. Både til at forstå deres drømme og til at finde ind til og udfolde deres inderste væsens natur og kald.


 

Sommerfuglen må som larve først tage verden ind. Kravle, æde og vokse. Da forpupper den sig og ligger som livsløs, isoleret i dens stilhed. En lille evighed går, hvor intet ses, intet høres. Men under overfladen lægges an til vinger. En skønne dag bryder sommerfuglen sin stramme skal og folder sig ud - som det, den er.