BØGER

Læs om de første bøger i serien "Den glemte virkelighed"

De to første bøger i mit firebindsværk Den glemte virkelighed handler om drømmenes magiske univers. Bøgerne dykker dybt i syv forskellige typer af drømmefænomener med hver deres karakterika og potentiale. 

Bind I
Klardrømme, mareridt og visioner 

Bogen, der indfører i, hvad drømme er, hvorfor vi drømmer, og hvordan vi bliver langt bedre til at drømme. Bogen handler blandt andet om klardrømme, hvor man ved, at man drømmer, mens man drømmer. Om mareridt, og hvordan man forvandler frygten til mod. Og om "store drømme" eller visioner, der brager igennem med en særlig kraft og betydning, der rækker ud over vores egen personlige psyke.

Bind II 
Sjælerejser og møder med ånder & guder 

Bogen, der fører læseren ud på dybere og mere mystiske vande og tager fat om særlige drømmeoplevelser i tilstanden mellem drøm og vågen virkelighed. Blandt andet kan man rejse til det, der føles som andre virkelighedsplaner, eller føle, at man svæver ud af kroppen og ser den udefra. Også den frygtede "søvnlammelse" og de uhyre stærke sansninger, der følger med, tages under kærlig behandling.


Tredje og fjerde bind udkommer efter planen i 2022 og 2023. De er skrevet, men mangler redigering, layout mm. Læs om værket, se kapiteloversigt, læs uddrag og meget andet på hjemmesiden www.denglemtevirkelighed.com 


"Det har været en kæmpe fornøjelse at stifte bekendtskab med bind 1, som jeg læste på kort tid, da jeg fik åbnet den. Det har været så dejligt, at du har inviteret ind i et rum, hvor højden til loftet føles som himlens blå. Tusind tak for at du har skrevet dette, og jeg glæder mig til at læse bind 2!" 

      Louise Feld

"For alle os der har haft lignende oplevelser er dine bøger uvurderlige. Undervejs i læsningen er der flere steder, hvor jeg kan sætte et lille flueben og forbinde det du skriver med en af mine oplevelser. Det er som om teori og praksis fletter fingre. Der findes, så vidt jeg ved, ikke noget lignende på markedet. Derfor tør jeg roligt konkludere, at du er forud for din tid og bærer noget frem, som både peger tilbage og fremad på samme tid."

      Margit Kristensen, forfatter til "Shamanens Øje"