DRØMMETOLKNING

Forstå dit inderste væsens sprog


Drømmesession 

I en drømmesession tager vi udgangspunkt i en eller flere af dine drømme og afkoder dem ud fra dine associationer, tanker og følelser omkring drømmeelementerne. 

Drømme fortæller ofte, om du lever og handler i overensstemmelse med dit inderste væsen, din sande natur. Om du overhører dybere længsler, og hvori modstanden består - udefra som indefra. I sidste ende kan drømme lede mod en særlig livsopgave eller ind på din rette livsvej.

Jeg regner med syv forskellige typer af drømme med hver deres særlige karakteristika. Din drøm vil bære kendetegn fra en eller flere typer. Den forståelse kan sætte drømmen ind i en langt større ramme og hjælpe til at afdække dens ærinde og potentiale. 

I en drømmesession trænes du til at forstå dit inderste væsen og lade dét blive mesteren i dit liv.  

Ud over hjælp til mere almindelige drømme har jeg dybgående kendskab til særlige og stærke typer af drømme såsom:

  • Klardrømme, altså bevidste drømme (eng. lucid dreams)
  • Mareridt, der kan gentage sig
  • Søvnlammelse
  • Møder med det, der føles som en åndelig virkelighed
  • Ud-af-kroppen-oplevelser
Hos mig kan du få hjælp til at arbejde i dybden med disse oplevelser - og forvandle dem til noget, som du lærer af og har lyst til at opleve. 

Pris

Drømmesession , 1 ½ time:                                                         800 kr.

Drømmesession over Facetime/Skype eller tlf., 1 time:      600 kr.

(Studerende og pensionister får 100 kr. rabat på alle behandlinger)

Afbud: skal ske mindst 24 timer før den aftalte session. Ved senere afbud betaler du den halve pris af sessionen. 


"Jeg har opsøgt Joanna flere gange for at få hjælp til forståelse af drømme, som jeg har vidst ville mig noget. Joanna er enestående til at spørge ind med nænsomhed og har hver gang haft en helt eminent evne til at trække tråde mellem nattens oplevelser og aktuelle erkendelser og erfaringer, jeg har gjort mig i dagene omkring. Jeg er hver gang gået derfra med taknemmelighed og forbløffelse over, hvordan min underbevidsthed åbenbart kan tale ret tydeligt til mig omkring ting, jeg i dagligdagen kan have tendens til at overse."

      Sarah Warny Berg