Priser

Healingsmassage 60 minutter:   750 kr.

Healingsmassage 80 minutter:        900 kr. 

(Studerende og pensionister får 100 kr. rabat på alle behandlinger) 

Afbud: skal ske mindst 24 timer før den aftalte session. Ved senere afbud betaler du den halve pris af sessionen. 

HEALINGSMASSAGE

En healingsmassage er en forkælelse i dybden. Jeg kombinerer indfølende og intuitiv massage med et blidt kærtegn af lys til hele dig. 

Jeg har en healinguddannelse fra Annmarie Bremer bag mig og flere års erfaring med at give min særlige kombination af healing og massage.        

Jeg bruger olie til massagen og vækker huden med lange nænsomme strøg. Jeg holder også på kroppens led med varme hænder for at afbalancere og skabe stabilitet i dit energisystem.

Du kan enten være iført undertøj eller ligge med blødt tøj på, hvis det føles bedst for dig. Da lægger jeg vægten på healingsdelen frem for massagen. 

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov. Hvis du har en særlig ubalance eller skavank, fysisk som følelsesmæssigt, så kan jeg arbejde specifikt på den. Men du kan også bare komme for at give din krop og sjæl en gave og et energimæssigt løft. 

---

Healingen foregår i mit behandlerrum i enten Roskilde bymidte eller i naturskønne omgivelser ved Store Bøgeskov nordvest for Ringsted. 

Giv et gavekort til en healingsmassage. Jeg sender det gratis med posten. 


"Det var ren fornøjelse for krop og sjæl at besøge Joanna på hendes fine klinik i Roskilde. Jeg følte mig velkommen med det samme, og Joanna gjorde meget ud af, at behandlingen skulle tilrettelægges efter mine behov. Healingsmassagen var den rene forkælelse for kroppen. Efterfølgende følte jeg en forløsende lethed i både krop og sjæl, samtidig med at min krop havde fået et boost af fornyet energi. Derfor vil jeg varmt anbefale Joanna, hvis man gør sig tanker om at forkæle sin krop med den opmærksomhed, som den fortjener." 

       Julie Gandrup

"Så trygt et lille rum at træde ind i hos dig, og så fyldt med næstekærlighed og åbenhed. Det var ikke svært at lukke øjnene og hengive mig til den virkelig smukke rejse, som du ledte mig igennem. Da du i starten løftede mine fødder op, føltes det som om jeg lettede, og du hjalp med at stabilisere mig i luften. Bagefter begyndte du at ordne mine vinger på ryggen og rette fjerene ud, som var bøjede og i uorden. Da du var færdig kunne jeg se, hvor store og fine mine vinger var, med fjer der skinnede i mange strålende farver. Jeg bemærkede hvordan alle mine indre spændinger var forsvundet, og det føltes som en gave du ville give mig, at fortælle, at jeg skulle beholde den tillid, fordi den er kilden til, at jeg selv kan løfte mig for også at hjælpe andre.

I næste del af rejsen følte jeg, at jeg blev forbundet til jorden og alt dens liv. Det var som om lange rødder blev trukket mellem mine ben og jorden, som begyndte at skyde planter og blomster op omkring mig. Da du begyndte at røre ved min brystkasse, fik jeg en indskydelse af tvivl, om jeg var i stykker, eller hvad det er, som jeg skal dele ud af. Det var da som om du indrammede mit hjerte, som var stort og hvidt, og selvom det var lidt ømt i kanterne, så var det helt og fyldt.

Det var den mest behagelige oplevelse jeg har prøvet, og så smuk en rejse med energier, der skabte en stærk fornemmelse af samhørighed, styrke og kærlighed, der kunne flyde frit!"

        Louise Feld